Waarom uw bedrijf aanmelden?

U heeft een boerderij of kent een boerderij in de buurt die u graag wilt helpen. Nu is de vraag alleen: Waarom zou ik mijn/de boerderij aanmelden? Dit zal hieronder worden uitgelegd.

Meer naamsbekendheid voor je boerderij

Opnaardeboer is de website voor elk boeren bedrijf om online te groeien. Dagelijks worden vele mensen geïnspireerd via onze sociale media, de website en de nieuwsbrief om naar de boer te gaan. Dus heb je een boerderijwinkel, leuke activiteiten voor een dagje weg, een mogelijkheid om mensen te laten logeren bij de boer, een feest locatie of een vergader locatie? En wil je dat jouw boerderij beter wordt gevonden? Meld je dan snel aan! Dit kun je zelf doen of het laten regelen door ons! 

Maar waarom aanmelden bij Opnaardeboer

Opnaardeboer is veel meer dan alleen een website voor betere vindbaarheid. Het is een manier om jouw website op een goeie manier te presenteren aan vele nieuwe (potentiële) klanten! En dit heb je helemaal in eigen beheer! Heb je liever dat wij het doen? Ook helemaal goed! Wij voegen uw boerderij toe en zorgen dat de boerderij aan uw account wordt toegewezen. Bekijk deze pagina om te zien hoe uw account eruit ziet en hoe alles werkt

Ook zijn we actief op social media. Wekelijks wordt via social media een leuk berichte geplaatst waar boeren worden voorgesteld, evenementen onder de aandacht worden gebracht en leuke tips gegeven. Ook kunnen wij tips geven waardoor jullie beter vindbaar worden en komt jullie bedrijf meerdere malen per jaar in de spotlight

Als laatste doet Opnaardeboer er alles aan om boeren positief onder de aandacht te brengen. Zo hebben meerdere sites al een stukje over geschreven. Zoals bijvoorbeeld de Trouw! Twijfel niet langer en voeg uw boerderij toe!

Bekijk hieronder de mogelijkheden om ook jouw boerderij in de spotlights te laten zetten. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Andere interessante berichten

Opmerkingen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe