Waarom moet ik betalen om mijn boerderij toe te voegen?

Er zijn meerdere betaalde opties op de website. Sommige zullen zich vast afvragen waarom zou je ervoor betalen? En wat levert het op? Hier zal hieronder uitleg op worden gegeven.

Het gratis pakket

Om te beginnen bij het gratis pakket. Ja je hoort het goed, GRATIS! Om met je bedrijf op Opnaardeboer te komen hoef je helemaal niet te betalen! Bij dit pakket mag je de naam van je bedrijf toevoegen, een beschrijving van je bedrijf, onder welke categorieën je valt zodat je op de juiste onderwerpen gevonden wordt, in welke provincie het bedrijf staat met het adres, een logo toevoegen en een foto als achterkantfoto. U mag zelfs eventueel een aantal foto’s uploaden voor een galerij en een eventuele slogan toevoegen. Deze vermelding blijft zolang als u wilt staan op de website dus u heeft er ook geen omkijken meer aan! 

Het mooiste hiervan is dat de vermelding in eigen beheer blijft. Dus als u naar uw account gaat, ziet u uw vermelding en kan u alles aanpassen wat u wilt. Hoe dat werkt leest u hier. Wilt u het niet zelf doen of weet u niet hoe het moet? Vul dan deze gegevens in en dan helpen wij u

Geweldige boer

Deze optie is al iets uitgebreider. Met dit pakket kan u tot wel drie vermeldingen in 1x aanmelden. Super handig voor als u op meerdere locaties zit! Wel is de prijs per jaar, dus zult u elk jaar opnieuw moeten betalen. Doet/wilt u dit niet? Dan wordt het standaard overgezet naar het gratis pakket.

Hier krijgt u verschillende extra opties + de opties van het gratis pakket. Zo kan u invullen wat u verkoopt zoals rundvlees, kip, kaas etc etc. Ook kun je een link richting de website toevoegen zodat mensen gelijk naar je website kunnen. Ook kun je je emailadres, telefoonnummer en sociale media toevoegen zodat mensen gemakkelijk met je in contact kunnen komen. 

En dat niet alleen! Je kunt de openingstijden van het bedrijf toevoegen zodat mensen zien of het bedrijf open is. En het beste heb ik voor het laatst bewaard. Je komt hoger in de zoekresultaten dan gratis vermeldingen! Als mensen zoeken bij jou in de buurt verschijnt jouw boerderij boven die van de gratis vermeldingen! Zo heb je nog meer kans om gevonden te worden!!!

De Beste boer

Het laatste pakket is het Beste Boer pakket. Deze heeft alles van het Gratis pakket + alles van het Geweldige Boer pakket. Om te beginnen krijg je met dit pakket de mogelijkheid om maar liefst 10 vermeldingen toe te voegen! Ook dit pakket is maar een jaar geldig en gaat indien niet verlengd gewoon terug naar de gratis versie. 

Maar je krijgt meer! Zo wordt er een speciale social media post gemaakt over uw bedrijf en krijgt u een volledig blog gewijd aan het bedrijf! Hierin worden alle positieve punten van uw bedrijf benoemd. Ook kom je nog eens bovenaan de zoekresultaten te staan!

En het aller laatste en mooiste: Je komt voor minimaal een maand op de homepagina te staan met jouw boerderij! Hiermee trek je dus extra veel bezoekers en weet je zeker dat je bedrijf goed in de spotlight staat!

Betaalde advertenties

Ook is het mogelijk om met een gratis pakket of het Geweldige Boer pakket een advertentie te kopen. Op dit moment zijn er twee soorten advertenties. Een is voor een maand op de homepagina komen te staan, en de ander is om echt helemaal bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Deze zijn zeer handig voor als er een leuk evenement aankomt waar je echt bezoekers voor wilt trekken!

Andere mogelijkheden

Heb je een ander verzoek? Ok wil je de mogelijkheden overleggen zoals in de nieuwsbrief komen, je logo op de homepagina of je kunt het zo gek niet verzinnen. Wacht dan niet langer en neem contact op via een van de volgende drie manieren:

– Instagram: Opnaardeboer
– Facebook: Opnaardeboer
– Mail: info@opnaardeboer.nl

Waarom zou ik ervoor betalen?

En dan de laatste vraag: Waarom zou ik ervoor betalen? Hierboven heb je kunnen lezen wat de betaalde versies doen en wat er mogelijk is. Ik verplicht niemand om te betalen en raad het sommige bedrijven zelfs af. Je moet echt zelf overwegen of dat je het waard vind. Het levert een hele hoop extra potentiële klanten op. Maar of die uit de buurt komen weet niemand dus het kan zijn dat het verkeer toeneemt maar weinig tot niks oplevert. Denk je dan! Zelfs als het alleen extra verkeer oplevert helpt het bij de vindbaarheid van je bedrijf. Als een website of social media pagina vaak bekeken wordt, zien de bedrijven dat het trending is en laten ze het vaker zien aan mensen. Je website komt dus hoger in de zoekresultaten en je social media account wordt vaker weergegeven in de: Misschien vind je dit interessant optie. Het is dus het investeren waard! 

Als u nog vragen heeft of eens wilt overleggen wat mogelijk is, contact mij dan via een van de volgende manieren:

– Instagram: Opnaardeboer
– Facebook: Opnaardeboer
– Mail: info@opnaardeboer.nl

Andere interessante berichten

Opmerkingen

  • Nog geen reacties.
  • Voeg een reactie toe