Speelboerderij

Filteren

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

Uitleven op de speelboerderij

Een speelboerderij is de plek voor elk gezin met jonge kinderen. Hier kunnen kinderen zich uitleven op de speeltoestellen, alle energie eruit trappen in de traptractors, springen op de trampolines of een van de vele andere leuke mogelijkheden! En het is niet alleen super leuk en actief, het is ook nog eens leerzaam. Hier leren kindern om te gaan met andere mensen en dieren. Ook leren ze veel meer over de boerderij en het boeren leven. 

Is het slecht weer? Dit is geen probleem, want de boeren denken overal aan. Het is en blijft natuurlijk Nederland, dus veel boeren hebben tegenwoordig ook een speelplaats binnen gemaakt. Dit voor het geval het weer eens regent in Nederland.

Voor de ouders

Ook wordt er aan de ouders gedacht. Zo zijn de meeste speelboerderijen niet alleen een speelboerderij. Vaak wordt dit gecombineerd met een kinderboerderij, een boeren terras of zelfs een boerderij restaurant. Ook bieden de boerderijen vaak nog andere activiteiten aan zoals boerengolf of koe knuffelen, dagje paardrijden of een van de vele andere leuke activiteiten.  

Goedkoop dagje uit

Het is natuurlijk niet alleen leuk en leerzaam om naar een speelboerderij te gaan. Het is ook nog eens een goedkoop dagje uit met kinderen! Je hoeft niet altijd veel geld uit te geven voor een bijzondere dag! Bekijk daarom het overzicht hierboven en bezoek de speelboerderij bij jou in de buurt!