Over Opnaardeboer.nl

Voor de boeren

U heeft natuurlijk veel vragen! Dat snappen we. In onze boeren berichten staan al dingen uitgelegd maar mocht u toch nog vragen hebben of hulp nodig hebben? U kunt mij bereiken via de onderstaande manieren:

Voor bezoekers

Ook voor bezoekers snap ik dat het soms lastig. Je hebt vragen over de website, over de boeren, vragen over mij en nog vele andere vragen. Daarom kunt u ons ook bereiken via de onderstaande manieren:

Tip ons een boerderij

Bent u niet de eigenaar van een boerderij, maar mag die absoluut niet ontbreken op deze website? Geef dat dan door via: Tip ons een boerderij. Ook kunt u een berichtje sturen via de onderstaande manieren en dan gaan wij er achteraan!

Aangenaam! Mijn naam is Youri Nieuwenburg en ben op dit moment 20 jaar oud. Ik woon/werk mijn hele leven al op een boerderij, vandaar mijn passie voor de boeren en het boeren leven. En niet alleen ik heb die passie, elke boer die ik heb gezien deelt diezelfde passie.

Maar daarom weet ik ook tegen welke problemen de meeste boeren aanlopen. Een daarvan is moeite met de online wereld en het vinden van klanten. En daar wil ik bij helpen! Door boeren een platform te geven om zich aan te melden, en voor (potentiële) klanten een platform om in contact te komen met de boeren. Het doel is dan ook om deze website zo groot mogelijk te maken, zodat er veel nieuwe mensen met het boeren leven in contact komen. Want de boeren hebben zoveel te bieden!

Boerderij aanmelden

Bent u eigenaar van een boerderij en wilt u die op deze website? Klik dan op de bovenste knop hieronder om uw boerderij aan te melden. Ook kunt u ons een boerderij tippen als u niet de eigenaar bent. Bent u gewoon een bezoeker? Zoek dan een boerderij bij jou in de buurt!