FarmCamps

Filteren

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

Op vakantie bij FarmCamps

FarmCamps is een Nederlandse organisatie die vakanties op boerderijen aanbiedt. Het is een geweldige manier om te genieten van het buitenleven en te leren over het boerenleven. Hier zijn enkele dingen die je kunt verwachten tijdens een vakantie bij FarmCamps:

  1. Verblijf in een comfortabele safaritent of lodgetent op de boerderij, uitgerust met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt.
  2. Leer alles over het boerenleven en de dieren die op de boerderij leven. Je kunt helpen met het voeren van de dieren, het melken van koeien, het verzorgen van varkens en nog veel meer.
  3. Geniet van de rust en de natuur om je heen. De boerderijen van FarmCamps liggen vaak in landelijke gebieden, omringd door weilanden, bossen en rivieren. Je kunt prachtige wandelingen maken, fietsen of gewoon ontspannen op het terrein.
  4. Proef de lokale producten en gerechten. Veel boerderijen produceren hun eigen kaas, melk, eieren, fruit en groenten. Je kunt deze producten vaak kopen in de boerderijwinkel of proeven tijdens een barbecue of picknick.
  5. Doe mee aan activiteiten voor het hele gezin. FarmCamps biedt tal van activiteiten aan voor kinderen en volwassenen, zoals paardrijden, kanoën, spelen op de boerderij en nog veel meer.

Al met al is een vakantie bij FarmCamps een geweldige manier om de natuur te ervaren, te leren over het boerenleven en te ontspannen met het hele gezin.

Ook naar FarmCamps?

Wil je weten welke FarmCamps het beste bij jou past? Bekijk dan het overzicht hierboven of klik op deze link.