Boerenbed

Filteren

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

Op vakantie bij Boerenbed

Het BoerenBed is een unieke vakantie-ervaring op de boerderij waarbij de gasten in luxe, maar toch rustieke, tenten verblijven op het platteland. De tenten zijn gelegen op werkende boerderijen en bieden de gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan het dagelijkse boerenleven en te genieten van het buitenleven.

De tenten van het BoerenBed zijn ontworpen om een authentieke boerenervaring te bieden, met houtkachels, kaarsen en olielampen om de tenten te verlichten en te verwarmen. Elke tent is ingericht met bedden, stoelen, tafels en een kleine keuken. Er is geen elektriciteit, televisie of internet, wat de gasten de kans geeft om los te komen van de dagelijkse sleur en te genieten van de rust en stilte van het platteland.

Het BoerenBed biedt de gasten de kans om deel te nemen aan het boerenleven door het verzorgen van de dieren, het helpen bij het melken van de koeien, het oogsten van gewassen en het maken van kaas. Gasten kunnen ook genieten van wandelingen op het platteland, fietstochten, vissen of andere activiteiten in de buitenlucht.

Naast de unieke ervaring van het verblijf op de boerderij, biedt het BoerenBed ook de kans om te leren over duurzame landbouwpraktijken en het belang van het behoud van de natuurlijke omgeving. Het BoerenBed werkt samen met boeren die zich richten op duurzame landbouw en het gebruik van lokale producten.

Het BoerenBed is een geweldige optie voor families die op zoek zijn naar een unieke en educatieve vakantie-ervaring. Het biedt kinderen de kans om te leren over het boerenleven en te zien waar hun voedsel vandaan komt. Het is ook een geweldige optie voor koppels of groepen vrienden die op zoek zijn naar een rustige en unieke vakantie-ervaring.

In Nederland zijn er momenteel 15 BoerenBed-locaties op boerderijen verspreid over het land, waaronder Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland. De tenten zijn beschikbaar vanaf maart tot en met oktober en kunnen per nacht worden geboekt.

Het BoerenBed is een unieke vakantie-ervaring op de boerderij die de gasten de kans geeft om deel te nemen aan het boerenleven en te genieten van het buitenleven. Het is een geweldige optie voor gezinnen, koppels of groepen vrienden die op zoek zijn naar een unieke en educatieve vakantie-ervaring. Het is ook een geweldige manier om te leren over duurzame landbouwpraktijken en het belang van het behoud van de natuurlijke omgeving.

Ook naar boerenbed?

Wil je weten welke BoerenBed het beste bij jou past? Bekijk dan het overzicht hierboven of klik op deze link.