Boeren camping

Filteren

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer is iets unieks! Lekker op een boeren camping ontspannen. Je kampeert hier op het erf van de boer. Je komt dan pas echt in contact met de boerderij en het boeren leven. Logeren bij de boer was nog nooit zo makkelijk en leuk! Bekijk hierboven het overzicht van de boeren waar jij kunt kamperen.

Kamperen met eigen tent

Kamperen met je eigen tent is ideaal op de boerderij. Een van de voordelen is namelijk dat je enorm veel ruimte om je heen hebt. Sommige boeren campings bieden zelfs al privé sanitair. Maar dat verschilt echter per boerderij. Er zijn gewoon zoveel verschillende soorten en vormen van boeren campings.

Sommige organiseren zelfs activiteiten zoals: een rondleiding, de boer meehelpen of zelfs activiteiten met dieren zoals: koe knuffelen, paardrijden, lammetjes knuffelen of zelfs met alpaca’s wandelen! Zo zorgt de boer ervoor dat er altijd wel iets te doen is.

Geen boeren camping, maar een Boeren Bed & Breakfast

Wil je het iets luxer opzoeken? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Zo zijn er enorm veel boeren Bed & Breakfasts. Dit is de plek om te ontspannen. Overdag is er van alles te doen, maar niks moet. Maar vooral in de ochtend is het genieten. Zo kun je bij een boeren b&b genieten van een heerlijk boeren ontbijtje. Vaak is dit met streekproducten of producten van eigen bodem!

Goedkoop kamperen bij de boer

Logeren op een boerderij heeft vele voordelen. Maar een van de grootste voordelen is dat het enorm betaalbaar is. Het goedkope kamperen is ook een van de redenen waarom het tegenwoordig zo ongelofelijk populair is. Vooral in deze dure tijd is het mooi meegenomen. Super leuk overnachten en ongelofelijk betaalbaar.

Logeer met je paard

Ben je zo gehecht aan je paard dat je hem/haar niet kan missen tijdens je vakantie? Dit is tegenwoordig geen probleem meer! Er zijn steeds meer boeren locaties waar jij je paard gewoon mee mag nemen. Terwijl jij heerlijk op een boeren camping of b&b slaapt, is je paard lekker in de stal. Zo hoef jij je paard niet thuis te laten tijdens de vakantie!