Boerderijwinkel

Filteren

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

Boerderijwinkel in de buurt

Waar je ook bent, een boerderijwinkel is altijd wel in de buurt te vinden. Vaak zijn dit kleine, sfeervolle winkels met vaak eigen producten. Deze worden dan vaak aangevuld door de streekproducten bij jou in de buurt. Naast dat je de lokale boer ondersteunt, zijn er nog vele andere redenen om te kopen bij de boer bij jou in de buurt. Omdat het zo klein en lokaal is, sta jij als persoon centraal! Persoonlijke aandacht is iets waar boerderijwinkels in uitblinken. En als kers op de taart kun je daarna ook vaak nog lekker rondstruinen over de boerderij, dieren knuffelen en nog veel meer! Het is dus leuker, gezelliger en lekkerder! 

Deze boerderijwinkels zijn in elke provincie te vinden. Er is dus altijd een boerderijwinkel bij jou in de buurt! Bekijk hieronder de boerderijwinkels per provincie en zoek de beste winkel bij jou in de buurt! Zo zijn ze te vinden in: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Biologische Boerderijwinkel

Er zijn veel gangbare boerderijwinkel, maar hou jij nou echt van biologisch? Kijk dan bij onze pagina over biologische boerderijwinkel. Maar wat is biologisch nou precies? Nou, bij biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met dierenwelzijn en het milieu. Zo kunnen dieren zich natuurijker gedragen en leven daardoor vaak gelukkiger. Ook leven ze over het algemeen een stuk langer. Zeker eens het kijken waard dus!

Boerderijautomaat

Een echte trend is een boerderijautomaat! Deze komen in verschillende vormen en maten. Denk hierbij aan een eierautomaat, een kaasautomaat, een vleesautomaat of een van de vele andere mogelijkheden. Het voordeel van een boerenautomaat is dat je (vaak) geen rekening hoeft te houden met openingstijden. Hierdoor haal je de lekkerste en verste producten rechtstreeks bij de boer, wanneer je maar wilt! 

Melktap

Een andere trend is de zogeheten melktap. Hier haal je de verste en lekkerste rauwe melk direct bij de boer. Dit kan soms ook biologische melk zijn! Een melktap heeft vaak hetzelfde voordeel als een boerderijautomaat, namelijk dat je rauwe melk altijd kan halen. Heerlijke melk zonder rekening te hoeven houden met openingstijden. Probeer het nu en haal heerlijke verse melk van de melktap! Bekijk hier het overzicht van alle boeren met een melktap bij jou in de buurt!

Boeren Webshop

Wilt u wel genieten van de boeren kwaliteiten, maar heb je geen mogelijkheid om naar de boer te komen? Tegenwoordig is dat geen probleem meer! Steeds meer boeren bieden de mogelijkheid om lokaal te bestellen bij de boer. Sommige bezorgen door heel Nederland, sommige doen het alleen lokaal. Bekijk hier het overzicht van boeren webshops en geniet van het gemak en de kwaliteit die de boeren te bieden hebben.