Boerderijautomaat

Filteren

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

Boerderijautomaat

Als we het over boeren trends hebben, dan kan een boerderijautomaat niet uitblijven. In bijna ieder dorp zie je wel een automaat staan. En dat allemaal vanwege een groot voordeel ten opzichte van een boerderijwinkel. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openingstijden. Je kunt hier dus langskomen wanneer het jou uitkomt. Je kunt hier allerlei producten halen, denk aan eieren, kaas, rundvlees of ander heerlijke streekproducten. Zo is er voor ieder wat wils. Bekijk hierboven het overzicht met alle boerderijautomaten bij jou in de buurt.

Boerderijautomaten worden meestal geplaatst op een goed zichtbare en gemakkelijk bereikbare locatie, zoals langs een doorgaande weg, in de buurt van een boerderijwinkel of bij een parkeerplaats. Ze zijn vaak 24 uur per dag beschikbaar en worden door consumenten gebruikt om snel en gemakkelijk verse, lokale producten te kopen. Betaling gebeurt meestal via contant geld, pinpas of creditcard.

Melktap

Iets wat vaak samengaat met boeren automaten, is een melktap. Zo haal je niet alleen heerlijke verse eieren en kaas, maar ook heerlijke rauwe melk. Dus als je toch langs komt, neem dan gelijk heerlijke verse melk mee en geniet echt van alle lekkere dingen die de boerderij te bieden heeft.