Beschrijving

Zeer complete boerderij in Brabant!

Heerlijk een dagje uit met de kids? Bij deze boerderij in Wagenberg (Breda) ben je op het juiste adres. Ze hebben een recreatieboerderij, boerencamping en boerderijwinkel. Geniet van de omgeving, je spelende kinderen en op het terras van een kopje koffie met huisgemaakte cake of iets anders lekkers. En wil je thuis nog verder genieten? In de complete boerderijwinkel koop je verse groenten en fruit en is er een ruim assortiment aan lekkere streekproducten en mooie streekpakketten. Kortom Brabantse gezelligheid, gastvrijheid en lekkernijen. Boergondisch genieten bij Johan en Caroline!

Kamperen bij de boer in Brabant

Genieten van het 'boer'gondische plattelandsleven op een rustig gelegen groene locatie zonder de 'boerengeurtjes'? Dat kan bij Recreatieboerderij en Camping Johan en Caroline in Wagenberg. De camping ligt heerlijk rustig in de polder, heeft ruime plaatsen en is ideaal voor families met kinderen tussen de 0-10 jaar.

Wagenberg ligt in de gemeente Drimmelen met nationaal park de Biesbosch om de hoek. Vanaf de camping is er een mooi uitzicht over de Binnenpolder en de Zegge. En in de omgeving zijn er volop leuke uitjes en activiteiten te doen. Naast kampeerplaatsen zijn er ook boergondische pods waarin je kunt overnachten. Je hoeft zelf niets mee te nemen, alleen maar genieten! 

Kinderfeestje bij de boer

Is er iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Bij Recreatieboerderij Johan en Caroline zijn er talloze mogelijkheden om jouw feestje te vieren. Niets is te gek en ze regelen het van A tot Z. En iedereen gaat met een gevulde buik naar huis. Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten kinderfeestjes bij Johan en Caroline.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe