Beschrijving

Ervaar het eenvoudige leven bij Tom en Daisy op Hoeve de Betuwe in het Gelderse Dreumel. Op deze biologische boerderij wonen ze samen met hun kinderen en een heleboel dieren. Met veel melkkoeien en akkers vol met pompoenen, maïs, bonen, suikerbieten en wortelen beleef je hier het echte boerenleven. Vanuit je eigen tenthuisje geniet je van een prachtig uitzicht over de weilanden.

Dit kun je doen op de boerderij
Maak kennis met de alpaca's en ga op avontuurlijke wandelingen met Bruut, Bob of Boris. In de speelschuur kun je voetballen, trampoline springen en slingeren. Help bij het verzorgen van de koeien, geef de kalfjes melk en voer de andere dieren. Vergeet niet om onderweg naar je tenthuisje langs het boerderijwinkeltje te gaan voor verse groenten, direct van het land! Na een dag vol activiteiten verzamelen jullie rondom de houtkachel om samen te koken. Geniet van verse groenten, diner bij kaarslicht en kruip aan het eind van de dag moe maar voldaan in je comfortabele bed.

Terug in de tijd: het klompenpad
Maak een uitgebreide wandeling of fietstocht en ontdek wat het Land van Maas en Waal te bieden heeft. In de buurt vind je het Driedijkenpunt, waar de Waaldijk, Maasdijk en Heerewaardense afsluitdijk samenkomen. Ben je gek op vissen? Dat kan hier ook. Op zoek naar een gezellig terras of museum? Bezoek Den Bosch of Nijmegen. Dreumel heeft een openluchtzwembad, de tuinen van Appeltern en de binnenspeeltuin Wameland. Het boerenwandelpad Klompenpad loopt ook langs de boerderij. En als je nog tijd over hebt, kun je een kanotocht maken op de Wetering.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe