Beschrijving

Op FarmCamps Stolkse Weide kun je genieten van het prachtige Hollandse polderlandschap. De boerderij van boer Wilco en boerin Durkje biedt een traditionele melkveehouderij-ervaring te midden van een oer-Hollands landschap. Vanuit je tent kun je de vele slootjes en grazende koeien, schapen en weidevogels bewonderen. Terwijl de kinderen zich vermaken in de mega-gave Water Pret Weide, kun jij genieten van de rust en ruimte.

Bij slecht weer is er een grote speelzolder en een hooischuur voor een hooigevecht. De knuffelschuur biedt een perfecte gelegenheid voor knuffelkonten om te genieten van de konijntjes. Boer Wilco neemt de tijd om kinderen te leren hoe ze een koe kunnen melken in de melkput, terwijl boerin Durkje heerlijk roomijs maakt van de verse melk.

Op zondag is het familietijd voor het boerengezin en worden er geen extra activiteiten georganiseerd. Maar je kunt nog steeds spelen en knuffelen met de dieren. Als je op zoek bent naar een korte vakantie zonder ver te rijden, is dit mooie stukje Nederland een geweldige keuze.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe