Beschrijving

Bij FarmCamps Oranjepolder slaap je als een vorst! Maak kennis met Sentine, Gavin en hun drie kinderen Jacob, Alice en Tobias. Dit leuke stel heeft elkaar ontmoet in een bouwput in Middelburg, waar hij als archeoloog werkte en zij als stagiair. Nu zijn ze trots de bewoners van een van de grootste historische boerderijen op Walcheren, die in 2019 werd uitgeroepen tot het mooiste erf van Zeeland.

Eeuwenlang was deze voormalige Hereboerderij als Kroondomein van de Oranjes verpacht. In 1990 werd het eigendom van Jo en Tineke, de ouders van Sentine. Zij hebben de boerderij en camping opgebouwd tot wat het nu is. In 2018 hebben ze het stokje overgedragen aan Sentine, maar ze zijn nog steeds actief op de boerderij.

Boerin Sentine is dagelijks bezig op de boerderij. Als ze niet druk is met het verbouwen van 40 hectare tarwe, aardappelen, suikerbieten, uien of maïs, is ze bezig met de camping en haar gasten. Gavin werkt nog steeds als archeoloog en is doordeweeks minder op de boerderij, maar in de vakanties haalt hij graag zijn metaaldetector tevoorschijn om samen met de kinderen schatten te zoeken op de akkers. Dat is echt cool!

En dat is niet alles. Er zijn ook varkens, kippen, schapen, geiten, ganzen, katten en konijnen die moeten worden gevoerd. Of je kunt eindeloos rondrijden op een van de tientallen skelters of fietsen op het erf. Bij mooi weer ben je ook zo bij het Veerse Meer of een van de prachtige stranden van Walcheren, maar we vermoeden dat je bij deze enorm gastvrije en prachtige boerderij bijna niet van het erf af wilt.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe