Beschrijving

Ervaar het ultieme gevoel van luxe tijdens een verblijf bij FarmCamps Op Flakkee. Op dit moderne melkveebedrijf op het mooie eiland Goeree-Overflakkee, worden niet alleen de gasten verwend met alle comfort, maar ook de koeien krijgen de koninklijke behandeling van Boer Huibert, boerin Annet en hun zonen William, Marijn en Corens, en Corens' vriendin Gerjanne. De koeien hebben de keuze om binnen of buiten te zijn en liggen op zachte "koeienmatrassen" in de ruime en lichte stal. Het resultaat van deze liefdevolle behandeling is bijzonder mooie en gelukkige koeien, die vaak in de prijzen vallen op de fokveedagen in Hellevoetsluis.

Boer Huibert is niet alleen gepassioneerd over zijn dieren, maar heeft ook oog voor duurzaamheid. De in 2010 nieuw gebouwde boerderij is voorzien van zonnepanelen en energiezuinige verlichting in de stal, waardoor de boerderij qua elektriciteit volledig energieneutraal is. Hij verbouwt ook zelf het ruwvoer voor zijn koeien, maïs en gras, dat groeit met de mest van zijn eigen koeien. Een mooie duurzame cyclus dus!

De boerderij ligt op een prachtige, rustige plek op het eiland, in het hart van de polder en op een steenworp afstand van het Haringvliet en het charmante stadje Middelharnis. Goeree-Overflakkee is een mooi en rustig eiland dat nog niet overspoeld wordt door toeristen. Het wordt aan drie kanten omringd door water: het Haringvliet, het Grevelingenmeer en natuurlijk de Noordzee. Met meer dan 25 kilometer aan strand is er altijd wel een mooi plekje aan het water te vinden.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring op een modern melkveebedrijf, gecombineerd met het plezier van het eilandleven, dan is FarmCamps Op Flakkee de ideale bestemming voor jou. Kom dus snel naar dit paradijs op aarde!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe