Beschrijving

FarmCamps Op de Beemd: Ontdek het andere Zeeland...
Zeeland, niet alleen de bekende provincie, maar ook een charmant dorpje in Noordoost-Brabant. Een prachtig gebied in de buurt van Uden dat nog niet door iedereen is ontdekt. Hier vind je de familie Stroeken: boer Peter, boerin Monique en hun drie kinderen Cas (18 jaar), Melle (15 jaar) en Loes (13 jaar). Ze runnen hier hun melkveehouderij waar dagelijks 85 koeien gemolken worden en 60 kalfjes en jonge koeien wonen.

Op deze bijzondere locatie is het heerlijk vertoeven. Het erf ligt aan het einde van een doodlopende weg, grenzend aan een prachtig bos. Bij aankomst ervaar je direct de rust; de vogels fluiten en de koeien ontspannen in de wei of in de stal.

De familie Stroeken verwelkomt je met Brabantse gastvrijheid. Boer Peter leert je graag alles over de melkveehouderij, terwijl boerin Monique met de kinderen lekkere ijslolly's maakt van de verse melk van de koeien. Voor hen is het dagelijkse kost, maar voor de gasten is het een walhalla van rust en ontspanning. Ontdek het andere Zeeland en ervaar het prachtige leven op de boerderij!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe