Beschrijving

Bij Hoeve Luyterheyde kun je genieten van een zeldzaam natuurlijk én boerengondisch stoer verblijf. Frank Luyten en Eva van der Heyden zijn een "bankstel" die na een carrière in de financiële- en bouwwereld hun hart hebben gevolgd en een boerderij zijn begonnen in het Brabantse Neerkant. De boerderij is geheel zelfvoorzienend en staat bekend om dierenwelzijn, duurzaamheid en natuurbehoud. De zeldzame Nederlandse boerderijdieren zoals de Brandrode runderen en Bonte Bentheimer landvarkens met hun mooie patroon van zwarte vlekken en grote, grappige hangoren lopen dag en nacht buiten en grazen op een kruidenrijke grasweide. Naast de runderen en varkens wonen er ook schapen, pony’s, kippen, konijnen, honden en poezen op de boerderij.

Boerin Eva, boer Frank en de kinderen hebben hulp nodig bij het voeren en controleren van de dieren en het kloven van hout voor het kampvuur. Je kunt de koeien en kalfjes bewonderen door een wandeling te maken langs de weide en door het bos. Voor kinderen zijn er veldjes bij de tenten en in het aangrenzende bos waar ze kunnen spelen en de boerderij kunnen ontdekken. Er is ook de mogelijkheid om te picknicken, hutten te bouwen, een speurtocht te doen of een wandelponyritje te maken. Boerin Eva neemt je graag mee op ontdekkingstocht door het bos en de weide om alles te leren over de natuur en de dieren op en rondom de boerderij.

Als je meer zin hebt om te ontspannen, kun je genieten van het verwarmde buitenzwembad met zwembadbar. Kortom, bij Hoeve Luyterheyde kun je logeren bij de boer en genieten van het boergondisch leven met dier en natuur!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe