Beschrijving

Bij FarmCamps Fleur Stables komen paardenliefhebbers en strandfanaten samen op de ideale locatie! Dit paardenpension telt maar liefst 50 paarden en pony's en bevindt zich op minder dan 10 km afstand van het bekende Noord-Hollandse strand van Callantsoog.

Boer Jan en Saskia bieden kinderen de mogelijkheid om de hele dag bezig te zijn met de pony's, de schapen, geitjes en konijntjes te verzorgen of mee te gaan op de trekker het land op. Boer Jan is altijd in voor iets leuks met zijn gasten en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Kinderen die nog niet bekend zijn met paardrijden, kunnen hier hun Ponydiploma halen. In een aantal korte lessen leren ze van instructrice Thirza alles over de verzorging en het berijden van een pony. Aan het einde van de vakantie kunnen ze vol trots laten zien wat ze hebben geleerd. Voor de meer ervaren ruiters is het ook mogelijk om bij Fleur Stables een eigen verzorgpony te boeken.

En als je even geen zin hebt om met de paarden bezig te zijn, ligt er voor de deur een grote sloot waar je heerlijk kunt vissen of varen in de motorboot of roeiboot van boer Jan.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe