Beschrijving

FarmCamps Five Star, gelegen in de Zeeuwse akkerbouwstreek, is de thuisbasis van boer Jan en boerin Ella. De boerderij is niet langer een normale boerderij, maar een educatieve speelboerderij waar kinderen en ouders op een leuke manier kunnen leren over het verzorgen van dieren en het welzijn van planten, dieren en mensen.

Naast het leren over de akkerbouw kunnen kinderen ook spelenderwijs chips maken van aardappelen met boerin Ella en deze natuurlijk opeten. Op de aankomstdag kunnen ouders ook genieten van een gezellig kampvuur avondje met lokale kruidenbitter "Strandjuttertje" van boer Jan.

Boerderijdieren zoals de stoere Blonde d'Aquitaine vleeskoe, de eigen pony's, de varkentjes Karbo en Naadje en vele kippen, katten en konijnen kunnen hier worden gevoerd en verzorgd. Bij slecht weer kunnen kinderen in de "boeren ballenbak" duiken en bij mooi weer is het prachtige Banjaardstrand en het Veerse Meer, beide op minder dan 5 km afstand, een geweldige plek om te genieten van het strand en de zee.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe