Beschrijving

De Verloren Kost: een hoogtepunt in hartje Zuid-Limburg
Het heuvellandschap van Zuid-Limburg voelt als een stukje buitenland in Nederland. Verscholen tussen de glooiende heuvels rondom Gulpen ligt boerderij De Verloren Kost. De aanrijroute is net zo spectaculair als de ligging.

Boer Sherman en boerin Annemarie hebben de boerderij van Sherman's ouders overgenomen en hebben deze in de afgelopen jaren omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige recreatie-boerderij. Melkkoeien hebben plaats gemaakt voor paarden en pony's, de passie van boerin Annemarie.

Annemarie runt het kleinschalige paardenpension, geeft les aan kinderen in de regio en serveert de lekkerste vlaaien en ijsjes op het gezellige boerderijterras. Boer Sherman is overdag vaak buitenshuis aan het werk, maar trekt 's avonds zijn overall aan om te helpen op de boerderij.

De Verloren Kost biedt voor ieder wat wils. Lekker bezig zijn met de pony's, helpen met het verzorgen van kleine dieren of gewoon lekker spelen op het erf of in het aangrenzende bos. Wedden dat jullie je geen moment 'verloren' zullen voelen op deze fantastische plek, ons hoogtepunt in hartje Zuid-Limburg!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe