Beschrijving

Bij FarmCamps De Smulhoeve in Kaatsheuvel lijkt het alsof je in een sprookje bent beland, maar niets is minder waar. Deze prachtige en gezellige paardenboerderij bestaat echt! Het is de thuisbasis van boerin Karin en Dennis, samen met hun drie stoere kinderen: Mees (17), Suus (15) en Faas (11). Naast de boerderij wonen ook de ouders van Karin, en vooral Boer Cees, haar vader, is regelmatig te vinden op de boerderij.

Op De Smulhoeve wonen niet alleen de paarden en pony's van de familie Smulders, maar ook drie pensionpaarden. In totaal telt de kudde van boerin Karin tegenwoordig meer dan 45 paarden, pony's en shets, waaronder Tommy, Bami, Nasi, Roxy, Rocky, Udo, Knofje, Joe, Baron, Billy, Bart, Willem, Micha, Messie, Elvis en Stippel. Deze lieve en betrouwbare pony's zijn gewend om met kinderen om te gaan en spelen graag de hoofdrol.

Maar De Smulhoeve draait niet alleen om paarden. De familie is verdeeld in twee kampen: het "paardenkamp" en het "voetbalkamp". Naast hun liefde voor paarden zijn ze namelijk allemaal ook actief met voetbal. Op de boerderij is er genoeg ruimte om een eigen wedstrijd te spelen als je daar zin in hebt.

FarmCamps De Smulhoeve is daarom niet alleen de ideale plek voor paardenmeisjes en -jongens, maar biedt ook genoeg vertier voor iedereen die niet van paarden houdt. Je kunt bijvoorbeeld lekker rondcrossen op de skelters, spelen in de hooischuur of de dieren in de knuffelschuur vertroetelen. Wil je toch een keer weg van de boerderij, dan kun je op de fiets naar de Efteling of te voet naar de prachtige Loonse en Drunense Duinen.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe