Beschrijving

Ontmoet boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel - de trotse eigenaren van een mooie Friese boerderij sinds begin 2017. Naast hun jongveebedrijf zijn ze ook begonnen met een klein paardenpension.

Op hun vorige boerderij hadden ze meer dan 300 melkkoeien en kalfjes. Maar met de verhuizing naar De Geele Bosch wilden ze het wat rustiger aan doen, hoewel dat niet helemaal is gelukt. Boer Bill runt nu een jongveebedrijf waar hij ongeveer 50 kalfjes grootbrengt tot melkkoeien. De kalfjes komen hier als ze ongeveer vier maanden oud zijn en vertrekken weer als ze drachtig zijn van hun eerste kalfje. Er worden geen koeien gemolken, en boer Bill besteedt ook veel tijd aan zijn paardenhobby. Alsof dat nog niet genoeg is, maken ze hun eigen boerenijs van verse melk van een boer in de buurt!

Boerin Ella is een bezige bij en super creatief. Als gastvrouw zorgt ze ervoor dat jullie niets tekortkomen en organiseert ze leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Hun zoon Michel werkt ook op de boerderij en is een echte dierenvriend. Hij is dan ook vaak bezig met de lieve dieren.

Hun boerderij ligt op een mooie en rustige plek in Friesland, met een spannend avonturenbos waar kinderen urenlang kunnen spelen, hout mogen sprokkelen voor het kampvuur of hutten kunnen bouwen. Als je het erf af wilt, bezoek dan zeker het Kameleon eiland en beleef de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Of gooi je kop in de wind en huur een bootje op één van de Friese meren. Als fan van FarmCamps is dit de ideale plek voor jou!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe