Beschrijving

Bonte beestenboel en meer bij De Bosrand
De liefde tussen boer Martijn en boerin Naduah was niet alleen op het eerste gezicht toen ze elkaar ontmoetten, maar ook toen ze voor het eerst boerderij De Bosrand zagen.

Hun droom kwam uit toen ze de boerderij een aantal jaar geleden overnamen. Ze zochten niet alleen een mooie plek om te wonen met hun zoontje Dayo, maar wilden ook hun passie voor dieren delen met hun gasten.

Op De Bosrand wonen niet alleen veel lieve pony's, maar ook alpaca's, ezels, herten, katten, varkens en konijnen. Het is een gegarandeerde bonte beestenboel bij De Bosrand, waar alles draait om de zorg voor de dieren. Gasten kunnen elke dag helpen met de verzorging. Met de pony's en alpaca's kun je zelfs een wandeling maken door het bos dat grenst aan de camping. Of misschien kies je liever voor een ponyrijles of de kans om te knuffelen met een eigen pony tijdens je vakantie. Wil jij de dieren helpen verzorgen?

De Bosrand biedt ook veel activiteiten voor degenen die graag actief bezig zijn. Je kunt bijvoorbeeld 'suppen' op het bosmeer op slechts 100 meter van de boerderij. Fietsliefhebbers kunnen hier ook terecht. Met je mountainbike duik je zo het bos in of je kunt lekker toeren in de omgeving op een van de huurfietsen of spyder wheelz van de boerderij.

Boer Martijn, boerin Naduah en boerderijhond Rosalie kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in hun paradijs.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe