Beschrijving

Boerin Carolien en boer Huub, beiden geboren en getogen in Brabant, zorgen voor een warme en gezellige sfeer op FarmCamps Breehees. Dit kleinschalige paardenpension en boerderijcamping biedt plek aan vijf pensionpaarden en vijfentwintig eigen, lieve pony’s.

Je kunt hier dagelijks tijd doorbrengen met de paarden en pony’s, maar ook met Meneer de Boer het bos in gaan voor een echte 'safari'. Op slechts 600 meter afstand bevindt zich het moderne melkveebedrijf van broer Ronny, dat ook zeker een bezoekje waard is.

Op de boerderij zelf vind je een gezellig eetcafé met een overdekt boerderijterras en een uitgebreide menukaart. Terwijl de kinderen zich vermaken in de superleuke speeltuin, kun je genieten van een kop koffie met taart, een koud biertje, een smakelijke hamburger of een heerlijke biefstuk met versgebakken frietjes.

Mocht je zin hebben om de boerderij te verlaten, dan liggen Safaripark Beekse Bergen en de Efteling in de buurt. Een vakantie bij FarmCamps Breehees biedt dus voor ieder wat wils!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe