Beschrijving

Op FarmCamps BoeBaDoe is boer Bart niet alleen, want sinds enkele jaren woont boerin Floor uit Groningen bij hem op de boerderij. Hun liefdesverhaal lijkt op dat van Boer zoekt Vrouw, maar dan via een boeren datingsite. Ze wonen nu al enige tijd samen op de boerderij en hebben twee dochters en een zoon, Eefje, Vera en Pim!

Samen hebben ze de traditionele melkveehouderij omgevormd tot een leuke, educatieve en gezellige doe-boerderij, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en leren over het leven op de boerderij. Ook zijn Bart en Floor bezig met de overstap naar natuur inclusieve landbouw, waarbij ze zich richten op Jersey-koeien.

Op deze boerderij zijn niet alleen koeien te vinden. Boerin Floor is gepassioneerd door dieren, vooral paarden. Ze is zelfs een gediplomeerd Centered Riding instructeur en geeft zowel aan zorgjongeren als gasten ponyrijlessen in hun prachtige buitenbak.

Deze boerderij biedt voor elk wat wils. Je kunt boer Bart helpen bij het verzorgen van de koeien, of samen met boerin Floor de kleine dieren en de pony's verzorgen. Of gewoon lekker spelen in de "leef je uit weide". We weten zeker dat je zult genieten van deze boerderij in het mooie Noord-Limburg!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe