Beschrijving

Simpeler leven bij Rik en Marian op De Lange Weide in het Drentse Dwingeloo. Hier kun je het boerenleven ervaren op een biologisch bedrijf dat zich richt op het grootbrengen van koeien. Boer Rik is verantwoordelijk voor de jonge koeien, terwijl boerin Marian zorgt voor alle andere dieren op de boerderij. Met veel koeien, paarden, geiten, hangbuikzwijnen en meer dieren is er altijd wel wat te doen. De tenthuisjes staan verspreid over het terrein tussen de bomen op het Drentse platteland.

Er is van alles te doen op de boerderij. Ben je gek op paarden? Dan kun je een paar keer per week met de paardenmeisjes een ritje maken. Hier geldt: niets moet, alles mag. Je kunt vers brood, een kookkrat met pannenkoeken of een kampvuurkar bestellen in het boerderijwinkeltje en hiervan genieten bij je tenthuisje. Boek een hottub naast je tenthuisje en ontspan optimaal. Word wakker in een comfortabel bed, haal een ei uit het kippenhok en bak een verse omelet op de houtkachel. Dit is echt genieten van de rust en puurheid van Drenthe!

Dwingeloo is een van de best bewaarde Brinkdorpen van Noord-Nederland en is in 2012 uitgeroepen tot het groenste dorp van Europa! De omgeving heeft prachtige landschappen met veel natuur en recreatievoorzieningen, zoals het Nationale Park Dwingelderveld. Op ongeveer 2 km van de boerderij, midden in het bos, vind je Het Blauwe Meer, een recreatiepark dat wordt beheerd door Natuurmonumenten en waar je in het seizoen kunt zwemmen. Kortom, kom heerlijk tot rust en geniet van al het moois dat Drenthe te bieden heeft!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe