Beschrijving

Ervaar het eenvoudige leven bij Inge en Johnny op De Brabantse Hei in Hooge Mierde, Noord-Brabant. Hier houden ze 200 koeien van verschillende mooie rassen en zorgen ervoor dat de koeien het grootste deel van het jaar buiten zijn en dat kalfjes de eerste maanden bij hun moeder blijven. De tenthuisjes hebben vrij uitzicht over de aardappel- en maïsvelden en zijn omringd door de dieren- en speelweide, zodat je de kinderen in de gaten kunt houden.

Wat kun je doen op de boerderij?
Knuffel konijnen en cavia's in de knuffelschuur of verwen de paarden en pony's. Inge en Johnny doen aan crowdbutching, waarbij iedereen een stukje van de koe koopt en als al het vlees is verkocht, wordt de koe geslacht, zodat er nooit vlees over blijft. De kinderen kunnen een heerlijk BBQ-pakket in het boerderijwinkeltje halen en jij kunt de BBQ aansteken. Gezellig samen eten aan de picknicktafel voor je tenthuisje. Sluit de avond af met een kampvuur en duik daarna je comfortabele bed in. Dit was een dag vol Brabantse gezelligheid! En morgen... dan doen we het gewoon weer.

Op deze boerderij worden geen pizza-avonden georganiseerd. Dit is de uitgelezen kans voor jou om een expert te worden in barbecuen met al het lekkers dat je in het boerderijwinkeltje kunt vinden. Of ontdek een van de leuke restaurants in de buurt.

Mountainbiken of een dagje weg?
De Efteling, Beekse Bergen en Bobbejaanland zijn allemaal binnen een half uur rijden. Mountainbikeliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij De Brabantse Hei, waar mooie routes vanaf de boerderij zijn uitgestippeld! In Reusel kun je zwemmen in de spartelvijver en vissen.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe