Beschrijving

Ontsnap aan de drukte en ervaar de eenvoud van het leven bij Lilian en Jos in Mariahout, gelegen in Noord-Brabant. Op deze gezellige alpacaboerderij zul je zeker genieten van deze leuke dieren! De tenthuisjes bieden een prachtig uitzicht op het bos, dat lokaal bekend staat als 't Hertenkamp, waar regelmatig hertjes door de weilanden dartelen. Tussen de huisjes is er een dierenweide met schapen, geiten en pony's.

Activiteiten op de boerderij
Wil je graag meedoen aan een alpacawandeling of de meet en feed? Jos en Lilian leren je alles over deze fascinerende dieren en hun prachtige wol! De kinderen kunnen spelen in het zandhuisje of zorgen voor pony's Zita en Neja. Elke ochtend voert boer Jos de dieren en als je wilt, kun je hem helpen. Je kunt samen met een picknickmand op pad gaan en lekker eten uit het boerderijwinkeltje meenemen, en vervolgens de houtkachel aansteken om daarop te koken. Na een dag vol alpaca-avonturen is het tijd om te ontspannen in een comfortabel bed.

Verken Noord-Brabant
Bij warm weer kun je snel naar Strandbad Enode in Nuenen. Voor meer avontuur zijn recreatiepark Billy Bird Park Hemelrijk, openluchttheater Mariahout, de Efteling en Beekse Bergen allemaal in de buurt. In het dorpje Nuenen vind je het Vincentre-museum over Vincent van Gogh, evenals bijbehorende wandel- en fietsroutes. Ga vissen bij de visvijver in Lieshout of in het Wilhelminakanaal. Als je zin hebt in een terrasje of een middagje winkelen, ga dan naar Eindhoven, 's-Hertogenbosch of Helmond. Bovendien kun je in de nabijgelegen bossen heerlijk wandelen.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe