Beschrijving

Wendy en Peter nodigen je uit om simpeler te leven op de Landhoeve, gelegen vlakbij het Gelderse Elburg. Geniet van de rust, natuur en vele dieren op deze kleinschalige boerderij. Vanuit je tenthuisje heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en maisvelden. Help mee met het voeren van de dieren en leer hoe je koe Klara met de hand melkt. Knuffel met de konijnen en cavia's, klim op de hooiberg, speel in de zandbak, spring op de trampoline en neem een verfrissende duik in het zwembad. Ga op boerderijtoer met de trekker en bekijk de 200 koeien en kalfjes op het naastgelegen melkveebedrijf.

Ontspan in de hottub naast je tenthuisje en geniet van vers Jersey rundvlees en Tamworth varkensvlees van het boerderijwinkeltje op de barbecue. Rooster marshmallows bij de kampvuurplek terwijl je de zon onder ziet gaan. Sluit de dag af in je comfortabele bed en geniet van de rust.

Verken de omgeving met een gehuurde boot vanuit Elburg, ontdek het oude vestingstadje Elburg, Hanzestad Kampen, of bezoek het Bakkerijmuseum in het pittoreske Hattem. Maak een wandeling op de vele wandelpaden vlakbij de boerderij, ga vissen in de Gelderse Gracht of spot dieren op de Wezepsche Heide. Leuke uitjes voor het hele gezin zijn ook Walibi Biddinghuizen, Dinoland Zwolle en het blotevoetenpad van de Vogeltuinen.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe