Beschrijving

Ontdek Landgoed Volenbeek in Ermelo en ervaar het eenvoudige boerenleven bij Thea en Wouter. Op deze melkveehouderij worden dagelijks zo'n 75 koeien verzorgd en kun je genieten van het uitzicht op de weide waar de koeien grazen, terwijl je ontspant in de hottub (optioneel bij te boeken) voor je tenthuisje.

Op de boerderij kun je deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals het bouwen van hutten, het klimmen in bomen en het maken van boswandelingen. Boer Wouter en de kinderen helpen graag bij het verzorgen van de koeien. Na een dag vol plezier kun je genieten van verse eieren en melk, die je zelf kunt halen bij de kippenstal en de koeienstal. En maak zeker een wandeling in het bos met alpaca Speech voordat je weer naar huis gaat.

Als je even weg wilt van de boerderij, is er genoeg te doen in de omgeving. Huur bijvoorbeeld een fiets en verken de groene omgeving, met fietsen beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen. In de buurt vind je ook populaire toeristische attracties zoals het Kröller Müller Museum, Walibi, het Dolfinarium en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Je kunt ook culturele uitstapjes maken naar de prachtige stadjes Harderwijk en Elburg.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe