Beschrijving

Ontdek het eenvoudige leven bij Femmie en Goos op De Kalverweide in het Overijsselse Kallenkote. Deze gezellige melkveehouderij wordt gerund door boer Goos, Femmie en hun kinderen Robert-Jan, Jalien en Femke. Hier kun je genieten van de rust en het ritme van het boerenleven. Verblijf in een tenthuisje naast de wei waar meer dan 100 koeien dagelijks gemolken worden door de automatische melkrobot.

Op De Kalverweide zijn verschillende dieren te vinden, waaronder lammetjes, konijnen, poezen en pony's. Na een drukke dag op de boerderij kun je heerlijk ontspannen met een borrel en een bezoek aan de boerderijwinkel, waar je kunt genieten van zelfgemaakte Kalverweide kaas. Kook je eigen maaltijd op het houtvuur, geniet van het uitzicht op de weilanden en sluit de dag af met een gezellig kampvuur naast je tenthuisje. ’s Avonds kun je comfortabel in slaap vallen in je knusse bed.

Trek je wandelschoenen aan en ontdek de prachtige natuur van het natuurgebied De Weerribben, Nationaal Park Dwingelderveld of natuurgebied Het Drentsch-Friese Wold. Volg bijvoorbeeld de 8,4 km lange route De Woldberg, beklim de uitkijktoren en bezoek drie provincies op één dag. Wil je een dagje toeristisch vertier? Plan dan een bezoek aan Giethoorn, oftewel "Venetië van het Noorden". Huur een boot of kano en ontdek waarom dit dorp zo populair is onder toeristen.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe