Beschrijving

Ervaar het eenvoudige leven bij Lieneke en Jan op Hoeve Zeeland in Veere. Geniet van de natuur, rustige stadjes en de nabijheid van strand en zee! Het gemengde agrarische bedrijf Hoeve Zeeland biedt het allemaal. Boer Jan en Lieneke werken het hele seizoen op het bedrijf en je bent van harte welkom om een handje te helpen. Jouw Tenthuisje midden in de Zeeuwse klei wacht op je. Het boerenleven is hier altijd in volle gang met 75 melkkoeien, enkele vleeskoeien en akkers vol maïs en bloemkool.

Dit kun je doen op de boerderij
Beleef de geboorte van een kalfje of ga mee bloemkool oogsten. Er is een speelgelegenheid voor de kinderen in de buurt van de Tenthuisjes. Terwijl de kinderen terugkomen met verse groenten uit het boerderijwinkeltje, kun jij heerlijk ontspannen in de zon voor je Tenthuisje. Stook de houtkachel aan en kook een lekkere maaltijd. 's Avonds kun je olielampen aansteken en genieten van een goede nachtrust in je comfortabele bed. En vergeet niet om te douchen bij kaarslicht in je eigen privédouche!

Bij Hoeve Zeeland worden geen pizza-avonden georganiseerd, dus dit is jouw kans om een barbecuemaster te worden. Alle benodigdheden zijn te vinden in het boerderijwinkeltje. Maar als je liever uit eten gaat, zijn er genoeg leuke restaurantjes in de buurt.

Op de Hollandse manier: fietsen
Pak de fiets en binnen 15 minuten ben je in het gezellige Veere. Als je moe bent van het boerenleven, kun je ontspannen op een terrasje in Middelburg. Ook de paardenliefhebbers worden hier niet vergeten, want er is een manege naast de boerderij inclusief rijbak. Kies je favoriete paard of pony en maak een ritje door het Zeeuwse platteland. En wie weet mag je ze ook nog lekker borstelen.

Locatie
Eigenschappen
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe