Beschrijving

Simpel leven bij Cor en Anja op Hoeve de Pippert
Maak kennis met Hoeve de Pippert in het Gelderse Ophemert, een grootschalig melkveebedrijf met ongeveer 180 koeien en 130 stuks jongvee. Cor en Anja verwelkomen je graag om te helpen bij het voeren van de kalfjes. Jouw tenthuisje biedt een prachtig uitzicht op de koeien in de weide.

Activiteiten op de boerderij
Elke avond help je Janneke met het voeren van de kalfjes, wat een geweldige ervaring! Verken de knuffelschuur, verzorg de geiten en aai de katten. Voor wat meer actie kun je in de slingerschuur springen en ravotten. Als je met familie op bezoek bent, is er een groepstent beschikbaar waar jullie rond het open vuur kunnen zitten en verhalen kunnen delen. In het boerderijwinkeltje kun je heerlijke zelfgemaakte kaas, kalfsvlees en verse melk kopen. Kook buiten op het houtvuur, verlicht je tenthuisje met kaarsen en geniet van een goede nachtrust in de comfortabele bedden.

Er op uit op de fiets, te voet of met de auto
Verken de omgeving met prachtige wandel-, fiets- en struinroutes. Wil je meer avontuur? Maak dan een kanotocht over de Linge. Het nabijgelegen Mariabos biedt de mogelijkheid voor spannende ontdekkingstochten en het bouwen van hutten. De Betuwe is een veelzijdig gebied waar cultuurhistorie, nostalgie en waterrecreatie samenkomen. Verken historische plaatsen zoals Tiel of Culemborg voor wat stedelijke allure.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe