Beschrijving

Kom tot rust bij Henk en Margriet op Het Wesselink, gelegen in het prachtige Salland in Deventer, Overijssel. Hier op de melkveehouderij hebben ongeveer 60 koeien de vrijheid om zelf te kiezen wanneer ze gemolken worden door de melkrobot, of ze binnen blijven of liever naar buiten gaan. Margriet en boer Henk heten je van harte welkom en laten je graag kennismaken met hun leven op de boerderij. Je kunt verblijven in een comfortabel tenthuisje aan de rand van het bos met een geweldig uitzicht op de grazende koeien in het weiland.

Wat kun je doen op de boerderij?
Wanneer je 's ochtends wakker wordt in je heerlijke bed, kijk dan naar buiten en geniet van het uitzicht. Misschien zie je wel reeën lopen in het weiland. Raap een vers ei uit het kippenhok en kook deze op de houtkachel voor een goed begin van de dag! Ga samen met boer Henk naar de stal en ontdek hoe de melkrobot werkt. Er worden regelmatig kalfjes geboren, durf jij een kalfje de fles te geven? Race op je skelter door het bos achter de tenthuisjes, bouw een hut of speel op de reuzenschommel. Er is ook een dierenweide met schapen, een wei met pony's die je mag borstelen en een knuffelschuur vol met konijntjes. Of breng een bezoek aan de schattige logeerezels Lola en Joris, zij zullen je zeker verwelkomen!

Ontdek de prachtige omgeving
Je bevindt je midden in het vakantiegebied Salland, tussen Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Trek je wandelschoenen aan en wandel door het bos achter de boerderij. In de maanden april, mei en juni kun je de heerlijke Sallandse asperges kopen direct van het land. Ook de gezellige stad Deventer ligt dichtbij, hier kun je genieten van een drankje op een terrasje of een bezoek brengen aan een museum.

Kortom, bij Henk en Margriet kun je genieten van de rust en de natuur terwijl je tegelijkertijd kennis maakt met het boerenleven. Kom langs en ontdek Het Wesselink!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe