Beschrijving

Wij zijn Arjan, Yvonne en Luuk

Arjan is opgegroeid op de boerderij en werkt daar sinds zijn 18e jaar. Sinds 2017 wonen we op deze boerderij en hebben we deze overgenomen. Onze boerderij bevindt zich aan de rand van het Groene Hart, tussen de steden Zoetermeer en Leiden, in het dorp Stompwijk in de Zoetermeerse Meerpolder.

Arjan is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van 65 melkkoeien, jongvee en schapen, naast zijn werk als inseminator. Yvonne ondersteunt waar nodig, zorgt voor educatieve activiteiten op de boerderij en biedt overnachtingen aan. Daarnaast werkt ze als virtuele assistent bij "Office Support BY Yvonne".

We zijn dol op deze plek en willen anderen er ook van laten genieten. Daarom bieden we onze prachtige locatie aan als werkplek, overnachtingsplek en vergaderruimte. We verzorgen ook boerderijeducatie voor schoolklassen, zodat kinderen kunnen ervaren hoe het is om op een boerderij te leven.

Overnachten

Beleef een geweldige ervaring en overnacht in één van onze gezellige hooiberghutten. Word heerlijk ontspannen wakker met het geluid van fluitende vogels en een prachtig uitzicht op grazende koeien in de weide.

Vergaderen

Ben je op zoek naar een rustige omgeving om te vergaderen met een prachtig uitzicht op grazende koeien? Of ben je op zoek naar een unieke ruimte voor een workshop, cursus of kinderfeestje? Dan ben je van harte welkom bij ons op de boerderij!

Educatie

Jaarlijks verzorgen wij educatieve lessen voor ZuivelNL op onze melkveehouderij. Op de boerderij kunnen leerlingen met eigen ogen zien en ervaren waar melk werkelijk vandaan komt.

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe