Beschrijving

Ontmoeten, wandelen, high tea, feesten en vergaderen op de alpacaboerderij!

Bij Alpa Farm Rouveen lopen niet alleen de acht lieve alpaca’s, er staan ook meerdere pensionpaarden. Een ideale locatie voor alpaca- en paardenliefhebbers!

Bij ons op de boerderij zijn verschillende alpaca activiteiten te boeken zoals een Feed & Greet met de alpaca's, alpacawandelingen, high tea's , picknicks of een kinderfeestje.

De wandeling vindt plaats in het Staphorsterbos. Een prachtig bos voor een rustige en ontspannen wandeling. Tijdens de wandeling is er tijd om de alpaca's brokjes te voeren en natuurlijk leuke foto's te maken.

Heb je zin in lekkere hartige-en zoete hapjes, koffie en/of thee, dit kan tijdens een high tea met de alpaca's.

Of wil je graag tussen de alpaca's picknicken?
Met een picknickmand vol met heerlijke broodjes, beleg, drinken en ander lekkers de wei in om lekker tussen de alpaca’s te genieten.

Daarnaast is het ook nog mogelijk je kinderfeestje tussen de alpaca's te vieren. Dus ben je bijna jarig of niet jarig geweest? Boek dan je kinderfeestje bij ons. Tijdens een kinderfeestje gaan we o.a.
Cakejes versieren, alpaca's voeren en aaien, spelletjes doen, een kaart knutselen met echte alpaca wol en natuurlijk patat eten als afsluiter.

Naast de alpaca activiteiten is het ook mogelijk de locatie af te huren voor bijvoorbeeld een verjaardag, BBQ, babyshower, familiedag of vergadering. Binnen is er plaats voor +/- 20 personen en bij mooi weer is er een mooi terras met gazon, dan is er ruimte voor meer personen.

Vergaderen op een uniek locatie
Op zoek naar een mooie inspirerende ruimte om zakelijk te vergaderen? Dat kan ook bij ons.Het is zelfs mogelijk om je dag geheel te laten verzorgen incl. catering. Maar dat mag je uiteraard ook zelf doen.

Kortom, je bent van harte welkom bij Alpa Farm Rouveen in Overijssel!

Locatie
  • Nog geen reacties.
  • Voeg een beoordeling toe