Activiteiten met dieren

Filteren

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

Activiteiten met dieren

Wat is er nou leuker dan activiteiten met dieren? Helemaal niks! Dit is leuk voor zowel jong als oud. Gezellig naar de boer om die beetjes eens te aaien, ermee te wandelen of zelfs te rijden! Het is sowieso een goedkoop (vaak gratis) en super leuk uitje!

Een van die leuke activiteiten met dieren is Alpaca wandelen. Tijdens de wandeling met de alpaca´s kom je pas echt tot rust. Alpaca´s lopen namelijk erg langzaam en het tempo wordt aangepast aan de dieren. Maar vergeet niet, let niet alleen op de beesten tijdens het lopen! Geniet ook een beetje van de leuke en prachtige natuur waar je (waarschijnlijk) loopt. Je raakt namelijk enorm snel afgeleid, want je hoeft maar naar zo’n fluffy exemplaar te kijken en je bent verkocht. Dit is zeker eens het proberen waard!

Ben jij groot fan van koeien of wil je echt eens tot rust komen? Dan is koe knuffelen iets voor jou! Het is rustgevend voor zowel jou als de koe. Dit is een van de activiteiten die je zeker eens geprobeerd moet hebben!

Koe knuffelen niet zo je ding? Geen probleem! We gaan een formaatje kleiner. Biggetjes knuffelen is ook super leuk! En vergeet de varkens zelf ook niet! Varkens en biggetjes knuffelen is super rustgevend. En als je echt je best doet en de liefde doorgeeft aan het biggetje, dan merk je dat ze terug knuffelen. Dat is pas rustgevend en genieten.

Lammetjes knuffelen

Nog niet klaar met knuffelen? Je kunt ook nog altijd lammetjes knuffelen. Vaak mag je van de boeren lammetjes knuffelen en ze zien genieten van de liefde en de aandacht die ze krijgen. Dit moet je ook echt eens ervaren hebben!

Dagje Paardrijden

Ben je toch opzoek naar iets actiefs? Of ben je gek op paardrijden? Ga eens heerlijk een dagje paardrijden bij de boer! Vaak is hier dan ook de mogelijkheid om te wandelen met een pony, te knuffelen met een pony of een huifkartocht. Als je van paarden houd, is dit zeker iets om naar te kijken!